Poppers so inhalanti, ki jih ljubijo vsi, ki želijo popestriti svoje spolno življenje. Verjetno ste že slišali za te luštne zadevice.

Torej, kaj je v njih?

Poppers so sestavljeni iz različnih alkilnih nitritov, večinoma izopropil nitrita inizobutil nitrita, v preteklosti pa so imeli malce drugačno sestavo, večinoma amil nitrit. Ampak verjetno vam ni pomembno, kaj vsebujejo, pomembno vam je, kako delujejo.

Kako delujejo?

Poppers delujejo že v nekaj sekundah in povzročijo, da vam telo preplavijo topli občutki, še posebej v obraz. Prisoten je tudi občutek vrtoglavice, ki je sicer prijetna (nekako, kot pri alkoholu). Če Poppers uporabite pred seksom, bo želja po njemu še veliko večja kot prej. Vaše telo bo kar utripalo.

Poppersi delujejo tako, da razširijo krvne žile. Posledično se krvni tlak hitro zniža, kar povzroča omotico, včasih pa povzroči kratko izgubo zavesti in izgubo mišične moči, znano kot sinkopa. Hkrati srce hitro pospeši, čeprav je oseba, ki uporablja Poppers, sproščena.

Drug učinek teh zadevic je sprostitev analne odprtine (ja, prav ste prebrali). Zaradi tega se Poppers včasih uporabljajo za olajšanje analnega seksa. Poleg tega nekateriu porabniki ugotovijo, da z uporabo Poppersov med seksom povečajo spolne občutke in povečujejo orgazem.

So neželeni učinki?

Ob uporabi Poppersov naj ne bi bilo nobenih stranskih učinkov, če je oseba zdrava. Lahko se zgodi, da vas bo uporabi malce bolela glava, poročali pa so tudi že o vnetju sinusov. Ostalih stranskih učinkov ni, razen mogoče tisti moralni maček, ko se zjutraj zbudite. 🙂

Kje lahko dobim Poppers, obstaja samo ena vrsta?

Obstaja več vrst Poppersov, vendar ne veliko. Vsi v bistvu naredijo isto stvar. Toda, tako ko tobstajajo različne vrste alkohola, ki naredijo nekoliko drugačne stvari, enako velja za Poppers. Naročite jih lahko preko spleta.