Ste si že kdaj želeli, da bi doma ustvarili nadvse romantično vzdušje, ki bi v vaši simpatiji ali partnerju povzročilo naval navdušenja in povečalo erotični naboj? To danes ni več tako nemogoče, kot se morda na prvo besedo sliši. Pa ne govorimo o rdečih zavesah in satenastem pregrinjalu ter svečah.

Seveda, tudi našteto precej pripomore k erotičnemu vzdušju, a sedaj lahko na vse skupaj vplivate tudi na bolj fizični ravni. Posežete v kemijske procese, ki se odvijajo v telesu in predvsem v možganih, ter dvignete vzdušje v prostoru preko vseh do sedaj poznanih meja.

Potrebujete afrodiziak

Že stoletja ali pa kar tisočletja človek hrepeni po afrodiziaku, ki bi povečal spolno slo. Našel jo je v mnogi hrani, pijačah in začimbah, rezultati pa so nadvse mešani. Čeprav določena živila morda nekoliko vplivajo na spolno poželenje, pa se je tisto pravo ves čas izmikalo.

Afrodiziak - ostrige

Eden najbolj znanih afrodiziakov naj bi bile ostrige.

Vse dokler niso ugotovili, kako prebuditi erotičnost in poželenje na način, da se iz zraka vdihne posebno kemikalijo. Ta sproži procese v možganih, ki vodijo do tega, da se počutimo bolj sproščeno, kri po telesu lažje steče in prihaja do reči, o katerih smo pred tem morda zgolj sanjali.

Kaj je Poppers?

Poppers je izdelek, ki poskrbi za dvig razpoloženja in pozitivno vpliva na intimno poželenje ter še marsikaj drugega. Pokrovček na steklenički enostavno odvijete in jo postavite na neko mesto v prostoru, v katerem želite pričarati čarobno vzdušje.

Hlapljiva kemikalija bo napolnila zrak v prostoru in z vdihovanjem bosta s partnerjem vsak trenutek bolj sproščena in pripravljena na nove podvige. Na voljo je več arom, zato ni nobenega strahu, da bi prostor dišal po nečem, česar ne marate.

Kako deluje?

Ko beseda steče o delovanju afrodiziakov, je pomembno vedeti, da je cilj pri vseh enak. Boljše razpoloženje in sproščenost. To dosežemo tako, da se umirimo, hkrati se umiri naš krvni tlak, zaradi nekoliko razširjenih žil pa kri lažje steče po telesu.

In, ko govorimo o pretoku krvi, je to seveda ključna informacija za boljšo erekcijo. Prav pretok krvi je tisti »krivec«, ki moškemu omogoči boljšo in dolgotrajnejšo erekcijo, s tem pa tudi njegovi partnerki obilo neskončnih užitkov dolgo v noč.

Preizkušeno

Izdelek so pred vami preizkusili že milijoni po celem svetu, ki navdušeno poročajo o izboljšanju svojega spolnega življenja. Intimni trenutki so sila pomemben del življenja vsakega posameznika, zato ni nobene potrebe, da bi to skrivali ali zanikali.

Po končani uporabi se stekleničko enostavno zapre z originalnim pokrovčkom, ki kemikaliji v njej preprečuje nadaljnje hlapenje. Pred samim nakupom pa velja opozorilo, in sicer da kupujete zgolj originalne izdelke pri preverjenih prodajalcih.

Na trgu se za dobrim konjem vedno praši in tudi v tem primeru ni nič kaj drugače. Seveda so želeli izdelek kopirati, ga ponaredili, a bistva niso zadeli. Edino kar s takšnim izdelkom lahko dobite, so težave in slabo počutje.

Poskrbite, da bodo vaši večeri in trenutki v dvoje postali še bolj zanimivi. Izpolnite si skrite fantazije in s partnerjem končno uživajta tako, kot sta si že od nekdaj želela.